Het ultieme thuisgevoel

Thuis is waar het hart ligt. Waar het vertrouwd, gezellig en huiselijk is. Thuis is de plek waar ontspanning en geborgenheid samengaan met persoonlijke smaak en een heerlijke sfeer. Dat ultieme thuisgevoel creëren we bij Huitema graag voor u. In onze winkel vindt u één en al inspiratie voor uw woninginrichting. We hebben de laatste trends in vloeren, raambekleding, maatwerkkasten en veel meer. Loop gewoon eens binnen en doe ideeën op voor uw interieur!

De meest hartverwarmende woon winkel van Drachten en omstreken

Wonen is iets puur persoonlijks. Wonen gaat om jezelf zijn op de plek waar je ‘t allerliefst bent. Bij Huitema weten we hoe waardevol woonplezier is. Een fijn ingericht en ontspannen thuis maakt happy! Vandaar onze visie op woninginrichting: ‘hartverwarmend wonen’. Woon winkel Huitema in Drachten helpt u met het scheppen van een heerlijke sfeer in huis. Een sfeer waarvan uw hart een sprongetje maakt. En die u past als een warme jas. Dat bedoelen we met hartverwarmend wonen.

Verhuizen? Renovatieplannen?

Ervaar ’t in onze winkel

Hartverwarmend wonen gaat verder dan uw woongenot. Het zegt alles over onze manier van werken. In onze winkel voelt u meteen wat we bedoelen. Huitema is een familiebedrijf waar we nog echt aandacht hebben voor onze klanten. We nemen de tijd om uw persoonlijke smaak te achterhalen. En om dit te vertalen naar een passend advies. Bijvoorbeeld over kleuren, materialen en uitstraling. Onze winkel is daarvoor de perfecte plek: we hebben 600 vierkante meter aan voorbeelden voor u klaarstaan. Van PVC vloeren tot gordijnstoffen. En van duurzame, milieuvriendelijke marmoleum vloeren tot jaloezieën en behang. Alles wat u zoekt voor uw woninginrichting. En alles even overzichtelijk opgesteld.

Onberispelijk gelegd en gemonteerd

Iets moois aanschaffen voor uw interieur is één ding. Maar het vakkundig laten leggen of monteren iets anders. Bij Huitema scheppen we eer in vakwerk. Uw nieuwe vloer of raambekleding wordt door onze vakmannen onberispelijk gelegd en gemonteerd. En goed om te weten: de vakmannen van Huitema zijn het uithangbord van onze winkel. Dus werken ze bij u thuis netjes en correct.

Woninginrichting-aanhuis.nl

Huitema is aangesloten bij de landelijke formule Woninginrichting-aanhuis.nl. Dit vergroot onze collectie enorm. We leveren alle interieurproducten van Woninginrichting-aanhuis.nl. En we komen ze vakkundig bij u leggen en/of monteren. Ook als u niet in de buurt van Drachten woont, vindt u via Woninginrichting-aanhuis.nl altijd wel een showroom dichtbij. En hebt u iets moois gezien? Dan kunt u gemakkelijk online een offerte aanvragen.

Interieuradvies nodig?