Dé woonwinkel voor PVC vloeren in Drachten

PVC vloeren zijn razend populair. En terecht. Want moderne PVC vloeren bieden geweldige mogelijkheden. Soorten als de PVC visgraat vloer en de PVC tegels met betonlook zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Bovendien zijn PVC laminaat en PVC tegels zelfs geschikt als muurdecoratie. Dus gaat u binnenkort verhuizen of verbouwen? Loop dan eens binnen bij Huitema om ideeën op te doen. Wij zijn dé woonwinkel voor PVC vloeren in Drachten. U vindt bij ons de grootste en meest hartverwarmende collectie uit de regio. Loop gewoon binnen en kijk op uw gemak rond. Of komt u liever op afspraak langs? Dan maken we graag alle tijd voor u.

Uw nieuwe PVC vloer kopen en laten leggen

Welke PVC vloer is uw favoriet? Is dat een sfeervolle visgraat PVC, een klassieke marmerlook kliklaminaat of strak PVC in betonlook? In alle gevallen vraagt uw PVC vloer om een volledig vlakke ondergrond. Kies daarom voor vakwerk. Huitema is hét professionele adres voor het laten leggen van uw PVC vloer. En voor het egaliseren van uw ondervloer. Onze vakmannen leggen uw PVC vloer snel, zorgvuldig en superstrak afgewerkt.

U kijkt uw ogen uit

In onze winkel staan honderden voorbeelden van PVC voor u klaar. Waaronder PVC laminaat, PVC tegelvloeren en hoogwaardige PVC klikvloeren van onder andere COREtec. Als dé woonwinkel voor PVC vloeren in Drachten leveren we de kwaliteitscollecties van Moduleo, Ambiant, Tarkett, Quick-Step en mFlor. U kijkt bij ons uw ogen uit. Loop gewoon eens binnen!

25% korting! Vraag nu een offerte:

Vul hieronder uw gegevens in en omschrijf:

• Welke PVC soort wilt u?   • Wat is de oppervlakte?   • Wat is de ondergrond?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
error: Content is protected !!