Dé vloerenwinkel voor tapijt in Drachten

Als er één vloerbedekking klassiek is, dan is het tapijt. Nog altijd kiezen heel veel mensen voor de warme en gezellige uitstraling van een vloertapijt. Want tapijten zijn tijdloos. En tegelijkertijd zijn er eindeloos veel trendy keuzemogelijkheden. Denkt u aan nieuwe materiaalsoorten, looks, designs en een enorm kleurenpalet. Dus hebt u verhuisplannen? Of gaat u verbouwen? Kijk dan eens bij Huitema en doe ideeën op. Wij zijn dé vloerenwinkel voor tapijt in Drachten. U vindt bij ons de meest hartverwarmende collectie vloertapijten van de regio. Loop gewoon bij ons binnen en kijk op uw gemak rond.

Uw tapijt vloerbedekking laten leggen

Een tapijtvloer zoals een biljartlaken geeft zoveel sfeer aan uw interieur. Naden en lelijke plooien passen daar natuurlijk niet bij. Ga daarom voor de professionals. Huitema is hét vakadres als u tapijt vloerbedekking wilt laten leggen. Onze ervaren stoffeerders nemen u al het werk uit handen. Ze zorgen bij u thuis voor een naadloze, tiptop gelegde vloer.

U kijkt uw ogen uit

Bij Huitema hechten we waarde aan kwaliteit. Als dé vloerenwinkel voor tapijt in Drachten bieden we u daarom de betere merken. Onze eigen favorieten zijn de tapijtcollecties van Bonaparte, Desso, Interfloor en Parade. Deze topmerken staan voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een lange levensduur. In onze tapijtwinkel staan honderden voorbeelden voor u klaar. Waaronder wol en synthetisch, variërend van extra hoogpolig tot superkort. U kijkt bij ons uw ogen uit. Loop gewoon eens binnen!

Welk tapijt past ’t best bij uw woonstijl?