De visgraat PVC vloer: tijdloos stijlvol!

Waarom kiezen toch zoveel mensen voor een visgraat PVC vloer in huis? Er zijn immers zoveel soorten PVC, van de industriële betonlook tot klassieke marmer tegels. Dus waarom is nou juist de PVC visgraat vloer zo ontzettend populair? Het antwoord is simpel. De PVC vloer visgraat maakt uw interieur warm, speels en stijlvol tegelijk. Loop gewoon eens binnen om ideeën op te doen. U vindt bij ons de grootste en meest hartverwarmende collectie PVC vloeren uit de regio.

 

Populair: eiken visgraat PVC

De meeste mensen kiezen voor een houtlook PVC vloer. Heel geliefd is de PVC visgraat eiken variant. En binnen deze categorie is er weer volop keus in kleur en uitstraling. Zoals de visgraat PVC licht eiken variant. En dan is er nog de afwerking. Wat dacht u bijvoorbeeld van PVC visgraat met bies? Rondom uw vloer leggen we dan een donkere band. Visgraat PVC met bies zorgt voor een fraai en verzorgd effect. Kiest u liever voor stoer? Dan is er ook nog walvisgraat PVC. De ‘planken’ van deze variant zijn extra breed. Kortom: zoveel smaken, zoveel soorten. En juist daarom past een PVC visgraat vloer in elke woning.

Uw nieuwe PVC vloer kopen en laten leggen

Een visgraat PVC vloer vraagt om een volledig vlakke ondergrond. En om een timmermansoog bij het verlijmen. Kies daarom voor vakwerk. Huitema is hét professionele adres voor het laten leggen van uw visgraat PVC vloer. En voor het egaliseren van uw ondervloer. Onze vakmannen leggen uw PVC visgraat vloer snel, zorgvuldig en superstrak afgewerkt.

U kijkt uw ogen uit in onze winkel

Visgraat PVC is er in eindeloos veel soorten, maten en kleuren. In onze winkel staan de mooiste voorbeelden voor u klaar. Als dé woonwinkel voor PVC visgraat vloeren leveren we bijvoorbeeld de kwaliteitscollecties van Moduleo, Ambiant, Tarkett, Quick-Step en mFlor. U kijkt bij ons uw ogen uit. Loop gewoon eens binnen!