PVC tegels: mooi en superhandig!

PVC tegels zijn in onze winkel altijd erg populair. En dat snappen we heel goed. Want een PVC tegelvloer is gewoon erg praktisch. De kunststof vloertegels zijn slijt- en krasvast. En qua onderhoud hebt u er geen omkijken naar. Maar PVC tegels zijn ook om een andere reden populair. Ze zijn gewoon prachtig om te zien en er is enorm veel keuze. Wat dacht u bijvoorbeeld van een PVC vloer tegelmotief van natuursteen? Klassiekers zijn onder andere de PVC marmerlook en de PVC leisteen variant. Onze betonlook tegels zijn mooi en superhandig. Loop gewoon eens binnen om ideeën op te doen. U vindt bij ons de grootste en meest hartverwarmende collectie PVC vloeren uit de regio.

Trendy industrieel: PVC vloeren in betonlook

Als er één vloersoort trendy is dan is het wel de PVC betonlook. En terecht. Want zo’n minimalis­tische betonlook PVC vloer staat superstrak in huis. En laten we wel wezen: een PVC betonlook vloer is ook stukken voordeliger dan een echte betonvloer. Voor een strak eindresultaat hoeft u het ook niet te laten. Want we leggen uw PVC vloer in betonlook naadloos. Hierdoor is de betonlook PVC vloer nauwelijks te onderscheiden van echt industrieel beton.

TIP: PVC tegels in de keuken

Waarvan gaat uw hart sneller kloppen? Is dat betonlook vloer PVC? Of wordt u enthousiast van PVC tegels in grijs, wit, zwart of zelfs zwart-wit? In alle gevallen hebt u een groot voordeel. Want PVC vloertegels zijn water- en vochtbestendig. Hierdoor zijn PVC tegels ook in de keuken heel geschikt. Trouwens, wilt u nog meer PVC gemak in huis? Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie PVC trapbekleding met betonlook?

Uw nieuwe PVC tegelvloer laten leggen

PVC tegels en PVC vloeren in betonlook vragen om een volledig vlakke ondergrond. En om een timmermansoog bij het verlijmen. Kies daarom voor vakwerk. Huitema is hét professionele adres voor het laten leggen van uw PVC tegelvloer. En voor het egaliseren van uw ondervloer. Onze vakmannen leggen uw PVC vloer snel, zorgvuldig en superstrak afgewerkt.

U kijkt uw ogen uit in onze winkel

Kunststof vloertegels van PVC zijn er in eindeloos veel soorten, maten en kleuren. In onze winkel staan de mooiste voorbeelden voor u klaar. Als dé woonwinkel voor PVC tegels leveren we bijvoorbeeld de kwaliteitscollecties van Moduleo, Ambiant, Tarkett, Quick-Step en mFlor. U kijkt bij ons uw ogen uit. Loop gewoon eens binnen!