Dé vloerenwinkel voor vinyl en marmoleum in Drachten

Zoekt u een tijdloze, praktische vloerbedekking? Dan is een vinyl of marmoleum vloer iets voor u. Beide soorten bestaan al heel lang; marmoleum zelfs al vanaf 1860. En toch zijn vinyl en marmoleum vloeren populairder dan ooit. Want er zijn nu zóveel veel trendy kleuren en varianten. Dus hebt u verhuisplannen? Of gaat u verbouwen? Kijk dan eens bij Huitema. Wij zijn dé vloerenwinkel voor vinyl en marmoleum in Drachten. U vindt bij ons de meest hartverwarmende collectie uit de regio. Loop gewoon bij ons binnen en kijk op uw gemak rond.

Marmoleum is een duurzaam natuurproduct

Vaak vragen mensen ons naar het verschil tussen een vinylvloer en marmoleumvloer. We leggen het u graag uit. Hét grote verschil: marmoleum vloerbedekking is een duurzaam natuurproduct. Marmoleumvloeren worden gemaakt van vlas, houtmeel, kalksteen, jute en natuurlijke harsen. Stuk voor stuk recyclebare materialen gemaakt van natuurlijke, bijna onuitputtelijke grondstoffen. Bij vinyl ligt dit anders. Want vinylvloeren bestaan uit kunststof, PVC om precies te zijn.

Uw marmoleum of vinyl vloer laten leggen

Waaraan herkent u een professioneel gelegde marmoleum of vinyl vloer? Die is superstrak en 100% naadloos. Daarvoor is een vlakke en harde ondergrond onmisbaar. Dit alles vraagt nu eenmaal om vakwerk. Dus wilt u een perfecte vloer én bespaart u zichzelf liever tijd? Ga dan voor de professionals. De ervaren vloerenleggers van Huitema nemen u het werk compleet uit handen. Uw marmoleum of vinyl vloer leggen, is voor hen een dagelijks ambacht. Ze zorgen bij u thuis voor een perfect afgewerkt eindresultaat.

U kijkt uw ogen uit

Vinyl en marmoleum zijn er in eindeloos veel soorten en designs. Wat dacht u bijvoorbeeld van marmerlook, houtlook en betonlook vinyl. Of van marmoleum in schaakbordpatroon en verrassende mozaïeken. In onze winkel staan honderden voorbeelden voor u klaar. Als dé vloerenwinkel voor vinyl en marmoleum in Drachten bieden we u de betere merken. Deze staan voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een lange levensduur. We leveren onder meer de kwaliteitscollecties van Forbo, Novilon en Interfloor. U kijkt bij ons uw ogen uit. Loop gewoon eens binnen!

Vinyl en marmoleum gaan perfect samen met vloerverwarming!