Uw eigen kast op maat: alles kan!

Wilt u een unieke kast die tot in detail past bij uw wensen en ideeën? Dan is een kast op maat de perfecte oplossing. Zoekt u bijvoorbeeld een stijlvolle linnenkast, inloopkast of boekenkast zoals niemand anders die heeft? Dan bent u bij Huitema aan het juiste adres. Huitema is dé leverancier in het Noorden van Allure kasten op maat. Samen met ons bepaalt u het ontwerp van uw kast helemaal zelf. Van de afmetingen en indeling tot en met de uitstraling. Bijna alles is mogelijk. Houdt u van modern of juist van landelijk? Wilt u een eikenhouten uitstraling of trendy industrieel? Bij Huitema kan het allemaal. Kom gewoon eens inspiratieshoppen. In onze interieurwinkel staan vele voorbeelden van Allure kasten voor u klaar.

Bekijk de mogelijkheden

Maak met ons een 3D schets

Uw kast ontwerpen met Huitema is een belevenis. Met ons digitale tekenprogramma brengen we eerst uw slaapkamer, woon- of werkkamer gedetailleerd in kaart. Dan gaan we uw kast uitwerken. We variëren bijvoorbeeld met houtsoorten en kleuren. Zo krijgt u een geweldige 3D visualisatie van uw nieuwe kast. Laat uw fantasie de vrije loop. Kom eens langs en vertel ons uw ideeën. Samen maken we dan een 3D schets van uw kast op maat.

Maatwerk voor elke situatie

Zoekt u een kledingkast onder een schuin dak? Een kamervullende inloopkast? Of misschien een boekenkast of computermeubel voor uw kantoor aan huis? Bij Huitema ontwerpen we uw kast tot op de millimeter precies. Ook de indeling van uw kast bepaalt u helemaal zelf. Denk bijvoorbeeld aan hang- en leggedeelten en lades. Uw nieuwe kast wordt letterlijk uniek.

Kom langs en kijk uw ogen uit!

In onze woonwinkel vindt u prachtige voorbeelden Allure kasten op maat. Zo krijgt u een goed sfeerbeeld van de eindeloze mogelijkheden. En hebt u genoeg inspiratie opgedaan? Dan gaan we graag voor u aan de slag met een 3D computerschets. Loop gewoon eens binnen of maak even een afspraak.