Dé woonwinkel voor kasten op maat in Drachten

Zoekt u iets bijzonders voor uw inloopkast, linnenkast of boekenkast? Een kast met een strak design die tot op de millimeter past in uw huis? Dan zijn de kasten op maat van Allure echt iets voor u. Dus hebt u verhuisplannen of gaat u verbouwen? Kijk dan eens bij Huitema. Wij zijn dé interieurwinkel voor Allure kasten op maat in Drachten. Loop gewoon bij ons binnen en kijk op uw gemak rond. Of komt u liever op afspraak langs? Dan maken we graag alle tijd voor u.

Over Allure

Allure is een Nederlandse fabrikant van kasten op maat. Zoekt u een landelijke uitstraling? Of juist modern minimalistisch? Allure maakt alles precies volgens uw wensen. De hoogte en breedte, indeling, deuren, laden en ga zo maar door. Huitema is de dealer voor Allure kasten op maat in Drachten.

Alles kan, van boekenkast tot schuifdeurkast op maat

Bij Allure kunt u alle kanten op met uw kast op maat. Of u nu een inloopkast zoekt of een draaideurkast, boekenkast of schuifdeurkast. Op maat betekent ook écht maatwerk. Eerst maken we in onze winkel een 3D computerschets van uw ideeën. Zo krijgt u direct een goed beeld van uw kast. Ter plekke kunt u dan nog van alles veranderen. Van kleuren en houtlooks tot maten en indelingen. Is het eindontwerp u eenmaal naar de zin? Dan komen de vakmannen van Huitema alles exact opmeten bij u thuis. En pas dan gaat Allure voor u aan het werk. Want nogmaals: op maat is bij Allure 100% maatwerk.

U weet niet wat u ziet

In onze woonwinkel staan diverse Allure kasten voor u klaar. Zo krijgt u een goed en gevarieerd beeld van wat er zoal mogelijk is. En hebt u genoeg inspiratie opgedaan? Dan gaan we graag voor u aan de slag met een 3D computerschets. U weet dan werkelijk niet wat u ziet. Loop gewoon eens binnen!

Welk kastdesign staat ’t mooist bij uw inrichting?