Honderden rolgordijnen en duo rolgordijnen!

Huitema is dé rolgordijnen specialist in het Noorden. We hebben de mooiste rolgordijnen voor elk interieur. En voor elke beurs. U vindt bij Huitema Hartverwarmend Wonen alle soorten en typen. Van compleet verduisterend tot lichtdoorlatend en transparant. Ontdek in onze winkel hoe u een unieke lichtinval creëert met duo rolgordijnen. En voor extra gemak hebben we elektrisch bedienbare uitvoeringen. Huitema heeft werkelijk alles voor uw raambekleding. Vraag snel een offerte. Kom langs en ontdek in onze winkel de mooiste rolgordijnencollectie!

Uw rolgordijn perfect op maat gemaakt

Bij Huitema gaan we voor supernetjes. Wij zijn dé interieurwinkel voor rolgordijnen in Drachten. Onze vakmannen meten bij u thuis eerst alles exact op. En z.s.m. daarna hangen we uw nieuwe rolgordijnen vakkundig bij u op.

Rolgordijnen op maat voor elke interieurstijl:

honderden kleuren    sfeervolle structuurstoffen    verrassende patronen    allerlei decoratieve opties

Extra sfeervol: duo rolgordijnen

Met duo rolgordijnen creëert u altijd de perfecte lichtinval. Ze worden ook wel multishades genoemd. Een duo rolgordijn bestaat uit twee lagen rolgordijnstof met verduisterende en lichtdoorlatende stroken. U kunt de lagen los van elkaar bewegen. Zo verandert u de overlap en dus de lichtinval. Het ene moment is uw duo rolgordijn verduisterend en het andere moment lichtdoorlatend. Heel slim en heel sfeervol. Kom langs en ontdek de mooiste multishade voor uw interieur!