De mooiste houten vloeren

✓ rustiek
✓ naturel
✓ gebrand
✓ gerookt

Een greep uit onze hartverwarmende collectie:

van Drachten en omstreken

✓ geloogd
✓ geborsteld
✓ wit
✓ geschaafd

Dé woonwinkel voor houten vloeren in Drachten

Een houten vloer is een sierraad voor elke woning. Immers, hout straalt warmte en klasse uit. Een houten vloer is dan ook sterk sfeerbepalend. Dus gaat u binnenkort verhuizen of verbouwen? Begin dan bij uw vloerkeuze. Loop gewoon eens binnen bij Huitema om ideeën op te doen. Wij zijn dé woonwinkel voor houten vloeren en parket in Drachten. U vindt bij ons een hartverwarmende collectie met eindeloos veel variatie. Van landelijk eikenhout met noesten tot superstrak parket. En van volmaakt ‘klasse Premier’ eiken tot ruige kloostervloeren. Loop eens binnen en kijk op uw gemak rond.

Uw nieuwe houten vloer kopen en laten leggen

Een houten vloer aanschaffen is één ding. Maar het vakkundig laten leggen een tweede. Hout is nu eenmaal een natuurproduct. Het werkt, krimpt en zet uit. Kies daarom voor vakwerk. Huitema is hét vakadres voor het laten leggen van uw houten vloer en ondervloer. Onze ervaren vloerenleggers zorgen in uw huis voor een secuur afgewerkt eindresultaat.

Een houten vloer voor elk budget

Een houten vloer prijzig? Dat hoeft absoluut niet. Als dé woonwinkel voor houten vloeren en parket in Drachten biedt Huitema keus voor elke beurs. Kort gezegd, hebben we drie typen houten vloeren. Hierbinnen kunt u kiezen uit diverse plankbreedtes. Ook is er zeer veel mogelijk qua houtkwaliteit, uitstraling en afwerking.

Massief

De naam zegt het al. Dit zijn robuuste eiken planken van 21 mm dik.

 

Duoplank

Ook wel combiplank genoemd. Dit is een toplaag eiken (3,4 of 5 mm dik) verlijmd op berken multiplex (15, 12 of 9 mm dik).

 

Lamelparket

Dit is een toplaag eiken verlijmd op drie lagen kruislings verlijmd goedkoper hout. Meestal is dat vuren of hevea. Met parket zijn fraaie houtpatronen mogelijk zoals visgraat, Hongaarse punt en mozaïekvormen.

Hout en vloerverwarming gaan prima samen!