Vouwgordijnen - huitemadrachten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vouwgordijnen

Ramen > Gordijnen

Huitema Woninginrichters heeft honderden mogelijkheden in vouwgordijnen
Met meer dan 400  geschikte stoffen in onze collectie heeft u een zeer ruime keuze. Onze collectie loopt van fijne voiles tot volle dichte stoffen die zelfs verduisterend kunnen zijn.. Subtiele eenvoud of een nadrukkelijke blikvanger in uw interieur, met vouwgordijnen is de keuze aan u. De bediening is makkelijk, het gordijn vouwt en ontvouwt precies op de hoogte die u wilt. Door het gebruik van goed doorgeteste ketting bedieningen welke u naar keuze links of rechts bedienbaar geleverd kunt krijgen. In onze winkel in Drachten tonen we u graag de mogelijkheden

Vouwgordijnen kunnen uitgevoerd worden in een zonder baleinen of een  uitvoering met baleinen(vouwstaafjes) aan de voor-  of achter-zijde  Uiteraard kan  een vouwgordijn ook gevoerd worden . Ook is het mogelijk om vouwgordijne met een bies of band in een contrastkleur uit te laten voeren. U krijgt daarmee een uniek vouwgordijn.
Het is ook mogelijk om vouwgordijnen en geplooide gordijnstoffen van het zelfde materiaal te kiezen. Bijvoorbeeld voor de schuifpui geplooide gordijnen en voor de overige ramen vouwgordijnen van dezelfde stof, waardoor er toch eenheid in het interieur blijft.

Al onze vouwgordijnen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Wij komen gratis bij u thuis meten en de vouwgordijnen plaatsen

Kom  langs in onze winkel in Drachten en we nemen graag de diverse mogelijkheden en toepassingen en in stoffen met u door.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu