Shutters - huitemadrachten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Shutters

Ramen > Raamdecoratie

In onze winkel in Drachten vindt de een schitterende collectie shutters van de beste merken.
Zoals Jasno, Blend en shutters-aanhuis. Duur? Maatwerk shutters al vanaf €295,00 p/m2
Gratis opmeet service

Vraag vrijblijvend offerte

Wat zijn shutters?
Shutters ofwel houten binnenluiken zijn een mooie en functionele vorm van raambekleding. Speel met het licht en creëer zo uw gewenste sfeer in huis. U kunt de luiken helemaal openen zodat het zonlicht naar binnen schijnt. Voor meer privacy laat u de luiken dicht. Wilt u privacy en toch daglicht? Dan verstelt u gedeeltelijk de lamellen.

Zowel in een klassiek interieur als in een modern  interieur creëren shutters speelse accenten of een sfeervolle spanning. Daarnaast zijn ze ook nog eens gemakkelijk in het onderhoud. Een kwaliteitsproduct waar u jarenlang van kunt genieten...
Laat u deskundig voorlichten in onze winkel in Drachten, en bekijk de uitgebreide collectie shutters.

Sfeermakers in elk interieur
Shutters zorgen voor uitstraling, sfeer, comfort en privacy in ieder interieur. Niet alleen in woonkamers zijn ze decoratief en functioneel, ook in slaapkamers, badkamers of keukens dragen ze bij aan meer woongenot. Ze vormen opvallende elementen in het totaalbeeld en zijn echte blikvangers.
Onze shutters worden altijd op maat gemaakt en zodoende kunt u de shutters op uw woonstijl afstemmen. De lamellen van shutters zijn verkrijgbaar in verschillende breedten en op en neer te bewegen met een bedieningslat aan de voorzijde van de shutter. Met smalle panelen, smalle lamellen en een bedieningslat, bereikt u een nostalgisch effect. Voor een modern interieur kiest u voor brede lamellen zonder de bedieningslat, dit noemen we de verborgen bedieningsoptie. Bij deze bedieningsoptie is het bedieningsmechanisme onzichtbaar weggewerkt in de zijstijl van de shutters.

Met de Remote-optie kiest u voor optimaal comfort. Met een afstandsbediening kunt u dan de lamellen van één of meerdere panelen tegelijkertijd elektrisch in elke gewenste stand zetten. Ideaal voor moeilijk bereikbare ramen of gewoon een stukje extra comfort.

Shutters zijn in een uitgebreide collectie van lak- en beitskleuren leverbaar. Maar de shutters kunnen desgewenst ook in vrijwel elke RAL- en NCS-kleur worden geleverd.
Kom onze uitgebreide kleurencollectie bewonderen in onze winkel in DrachtenShutters voor dakramen

Onze shutters kunnen dankzij een speciaal frame ook toegepast worden bij dakramen. Een sluiting in de shutters voorkomt dat de panelen uit zichzelf openklappen. De dakraamshutters zijn vervaardigd uit Premium Wood en leverbaar in alle kleuren uit onze collectie. Deze dakraamshutters zijn verkrijgbaar in een aantal veelvoorkomende maten van bekende dakraammerken.

Op maat gemaakt
Shutters zijn een kwaliteitsproduct en worden daarom altijd op maat gemaakt en professioneel gemonteerd. Tevens worden shutters altijd bij u thuis nauwkeurig ingemeten. Voor de montage
zijn er verschillende mogelijkheden: op het kozijn (op de dag) of in het kozijn (in de dag). Afhankelijk van uw situatie en wens bepalen we (in overleg) welke montagevorm bij u het meest geschikt is.
Omdat shutters altijd op maat gemaakt worden, zijn ze zeer geschikt voor serres, erkers en ramen met speciale vormen en maten. Zelfs voor ronde, schuine of half ronde ramen maken wij perfect passende shutters, waarbij de speciale vorm van het raam zichtbaar blijft. Ook bij kantelkiep-ramen zijn er voor shutters speciale montage mogelijkheden.
De montage van shutters kunt u gerust overlaten aan de vakmensen van Huitema Woninginrichters


Alles op een rij
Onze shutters zijn kwaliteitsproducten waarin ambachtelijk vakmanschap gecombineerd wordt met moderne technieken. Het hoge kwaliteitsniveau zorgt ervoor dat u tevreden bent, direct na montage en jaren later nog steeds.

• Houtsoorten: we selecteren het hout zorgvuldig: geen grote kleur- en structuurverschillen, geen noesten of mineraalsporen.
• Duurzame lakafwerking: vocht-, UV- en krasbestendig. Onze collectie bestaat uit 50 lak- en beitskleuren. RAL- en NCS-kleuren zijn ook mogelijk.
• Speciale vormen: rond, schuin, zeshoekig, half rond. We leveren shutters op maat in vrijwel alle denkbare vormen.
• Pengatverbinding: onze shutters hebben een pengatverbinding. Het grote lijmoppervlak zorgt voor een zeer solide shutter.
• Technische zijstijl: dankzij een kern van meerdere lagen hardhout wordt extra stevigheid verkregen en kromtrekken beperkt.
• Kwartiersgezaagde lamellen: deze zaagwijze zorgt voor een mooie houtstructuur en beperkt kromtrekken.
• Dakramen: onze shutters kunnen dankzij een speciaal frame ook toegepast worden op dakramen. Een sluiting in de shutters voorkomt dat de panelen uit zichzelf openklappen. Verkrijgbaar in een aantal veelvoorkomende maten van bekende dakraammerken.
• Badkamer: onze shutters en jaloezieën zijn dankzij hun afwerking ook geschikt voor toepassing in badkamers en wellness ruimtes. Direct contact met water valt buiten de garantie.
• Montage: onze shutters en jaloezieën zijn dankzij de diverse montagemogelijkheden in vrijwel elke situatie toepasbaar. Shutters worden altijd thuis opgemeten en vakkundig gemonteerd.
• Bediening shutters: door middel van de verticale bedieningslat, aan de lamel zelf (verborgen bediening), of met afstandsbediening (Remote).
• Onderhoud: afstoffen met stofdoek of plumeau is voldoende. Eventuele vlekken reinigen met een zachte doek met lauwwarm water zonder reinigingsmiddelen.
• Garantie: we leveren kwaliteitsproducten en bieden daarom drie jaar garantie op fabricage- of montagefouten en lakverkleuringen.

Breng een bezoek aan onze winkel in Drachten om de vele mogelijkheden te bewonderen en u te laten adviseren.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu