Rolgordijnen - huitemadrachten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Rolgordijnen

Ramen > Raamdecoratie

Bij Huitema woninginrichters vindt u altijd het rolgordijn dat bij u en uw interieur past. In onze winkel in Drachten vindt u een zeer ruime keuze in rolgordijnen. Rolgordijnen in uni kleuren, rolgordijnen in structuurstoffen en rolgordijnen in leuke patronen. U slaagt al vanaf € 62,00 inklusief opmeten en monteren
Vraag vrijblijvend offerte

De rolgordijn collecties van Huitema Woninginrichters uit Drachten zijn ingedeeld in verschillende kleurgroepen om het kiezen uit de honderden mogelijkheden eenvoudiger te maken.
Rolgordijnen in wit oplopend tot off- white
Rolgordijnen in crème oplopend tot naturel
Rolgordijnen in beige oplopend tot bruin
Rolgordijnen in in grijstonen oplopend tot zwart
Rolgordijnen in alle variaties kleuren als geel blauw rood en groen
Ook verduisterende rolgordijnen in al deze kleurvarianten vindt u in onze winkel in Drachten. U kunt altijd de kleur vinden om uw slaapkamer of kinderkamer de juiste sfeer mee te geven.

In onze winkel in Drachten vindt u ook de bijzondere trendcollectie rolgordijnen van het merk BeCe
Bece Heritage: fantatische klasieke weefstoffen in 6 warme tinten. Elk rolgordijn wordt aan de onderzijde afgewerkt met verticaal 3 knoopjes , geeft het effect van de boord van een overhemd.
Bece Denim: Deze spijkerstof trend gaat verder dan alleen uw kledingkast. Stoere rolgordijnen in denim stoffen in 15 tinten geven tocht wel een heel bijzonder effect.
BeCe Poetry: Een sprookjesachtig mooie collectie in verstilde  wittinten. Alle Poetry rolgordijnen afgewerkt met sierlijke onderlijst en randen.
BeCe Tailer made: Uw rolgordijn afgewerkt zoals u dat wenst met eigen kleuren stiksels en passementen.
Hiermee kunt u echt een uniek rolgordijn creëren .

Rolgordijnen voor Velux dakvenser vindt u ook bij Huitema Woninginrichters in Drachten.
Net als de nieuwste rolgordijnen voor kunststof draai-kiep ramen. Deze rolgordijnen kunnen volledig zonder bevestigigngsmaterialen worden gemonteerd.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu