Dé woonwinkel voor PVC vloeren in Drachten

PVC vloeren zijn razend populair. En terecht. Want moderne PVC vloeren bieden geweldige mogelijkheden. Zo zijn de uitvoeringen in hout, industrieel beton en natuursteen nauwelijks van echt te onderscheiden. En PVC is zelfs geschikt als muurdecoratie. Dus gaat u binnenkort verhuizen of verbouwen? Loop dan eens binnen bij Huitema om ideeën op te doen. Wij zijn dé woonwinkel voor PVC vloeren in Drachten. U vindt bij ons de grootste en meest hartverwarmende collectie uit de regio. Loop gewoon binnen en kijk op uw gemak rond. Of komt u liever op afspraak langs? Dan maken we graag alle tijd voor u.

Uw nieuwe PVC vloer kopen en laten leggen

Een PVC vloer vraagt om een volledig vlakke ondergrond. En om een timmermansoog bij het verlijmen. Kies daarom voor vakwerk. Huitema is hét professionele adres voor het laten leggen van uw PVC vloer. En voor het egaliseren van uw ondervloer. Onze vakmannen leggen uw PVC vloer snel, zorgvuldig en superstrak afgewerkt.

U kijkt uw ogen uit

PVC vloeren zijn er in eindeloos veel soorten, maten en designs. In onze winkel staan honderden voorbeelden voor u klaar. Waaronder pvc laminaat, pvc tegelvloeren en hoogwaardige pvc klikvloeren van onder andere COREtec. Als dé woonwinkel voor PVC vloeren in Drachten leveren we de kwaliteitscollecties van Moduleo, Ambiant, Tarkett, Quick-Step en mFlor. U kijkt bij ons uw ogen uit. Loop gewoon eens binnen!

PVC en vloerverwarming gaan perfect samen!

error: Content is protected !!