In Between en vitrage - huitemadrachten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

In Between en vitrage

Ramen > Gordijnen

In between gordijnen
Mooie, elegante in between gordijnen? U vindt ze bij Huitema woninginrichters in Drachten. In onze sfeervolle winkel aan de Stationsweg 76-78 vindt u een uitgebreide kollektie van In Between gordijnen

In between gordijnen zijn dikker dan vitrages, maar luchtiger dan overgordijnen. Zo houdt u niet alleen het licht in uw kamer, maar heeft u ook het voordeel van privacy. Wij kunnen onze in between gordijnen als vouwgordijnen leveren, maar ook als geplooid gordijn of stijlvol afgewerkt met zeilringen.. En natuurlijk heeft u bij Huitema Woninginrichters in Drachten ruime keuze in stoffen, kleuren en dessins. Keuzes waar wij u graag bij van dienst zijn. Waar u uiteindelijk  ook voor kiest, met onze in between gordijnen bent u verzekerd van kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft.

In between gordijnen vindt u in onze winkel in Drachten in diverse stof samenstellingen  van linnenmengingen tot de “ausbrenners”. Ausbrenners is een bijzondere stof techniek waarbij de patronen worden “weg geetst” Ook hebben wij in onze collectie in between stoffen met drukpatronen wat een subtiel effect aan motieven geeft.
In between gordijnen kunnen geplooid of met zeilringen gemaakt worden. Maar ook  vouwgordijnen van in between gordijnstoffen is een fraaie raambekleding Wij geven u in onze winkel in Drachten daar over graag deskundig advies.
Vele tientallen voorbeelden in between gordijnstoffen vindt u in onze winkel van de merken Artelux, Holland Haag, LinvingsTone en House of Happyness

Vitrage is een dunnere stof dan een in between, is transparanter dan een in between. En wordt vaak toegepast in combinatie met overgordijnen. Vitrage is tegenwoordig een raambekleding die toegepast wordt op slaapkamers. Op slaapkamers zullen de vitrage’s ook overdagn gesloten blijven waardoor deze ook overdag voldoende privacy bieden. Vitrage wordt in de meeste gevallen gemaakt van polyester en zijn vaak eenvoudig wasbaar.
Vitrage’s zijn leverbaar in vele uni tinten maar ook in streep of motieven. Bepaalde glanseffecten kunnen worden toegepast waardoor er een sfeer van luxe ontstaat.

In onze winkel in Drachten vindt u vitrage’s van CC by Jab, Holland Haag, LivingsTone en House of Happyness
Iets voor u?
Wilt u zeker weten dat in between gordijnen of vitrage’s de juiste gordijnen voor uw interieur zijn? Kom langs in onze winkel in Drachten.Wij vertellen u graag alles over deze fraaie stoffen.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu