Gordijnen - huitemadrachten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gordijnen

Ramen > Gordijnen

In onze winkel in Drachten vindt een zeer uitgebreide kollektie van de mooiste gordijnstoffen.
De talloze variaties maken het maken van een keuze er niet eenvoudiger op, wij kunnen u in onze winkel in Drachten deskundig adviseren.
Gordijnen zijn heel beeld bepalend in uw woonkamer of slaapkamer, het is dan ook belangrijk dat u juist wordt geadviseerd. U bent hiervoor in Drachten bij onze winkel aan het goede adres. Met onze jarenlange ervaring weten wij heel goed in te schatten wat de effecten van kleuren kunnen zijn. Ook kennen we de eigenschappen van de verschillende materialen. Linnen gordijnen reageren en vallen heel anders dan bijvoorbeeld gordijnen in polyester. Wij adviseren u graag bij uw keuze zonder daarbij de praktische eigenschappen uit het oog te verliezen

De collectie gordijnstoffen van Huitema Woninginrichters is royaal maar afgewogen te noemen.
Met de collecties Artelux gordijnen, Holland Haag gordijnen, Vriesco gordijnen en LivingsTone gordijnstoffen zijn er altijd de juiste keuzes te maken.
Daarnaast zijn onze gordijnstof collecties altijd scherp geprijsd. U vindt in onze winkel al echte kwaliteitsstoffen voor
12,95 p/m
Bezoek ook de webshop ahouseofhappiness

stof geconfectioneerd met rand in contrastkleur

Onze uni gordijnstoffen kollektie bestaat uit tientallen verschillden stoffen. Van zware velours gordijnen in katoen en polyester in zeker 40 verschillende kleuren. Uni gordijnstoffen in katoen met prachtige natuurlijke tinten. Linnen gordijnen met de heerlijke natuurlijke "touch" en uitstraling. Uni gordijnen in polyester of mengingen van katoen/polyester/viscose waarbij met name praktische eigenschappen als wasbaarheid en lichtechtheid zeer belangrijk kunnen zijn.

Gordijnen met motieven/patronen zeer gevarieerd, rustige streep motieven, ruitmotieven, bloemenprints of barokke patronen. U vindt ook al deze gordijnstoffen in onze winkel in Drachten. Gordijnstoffen met patronen kunnen in weefstof uitgevoerd zijn, waarbij het motief diapositief ook op de achterzijde van de gordijnstof aanwezig is. Patroonstoffen kunnen ook uitgevoerd worden in drukstoffen, waarbij het motief op de voorzijde van de stof wordt gedrukt. De achterzijde van de stof is dan altijd in een unikleur uitgevoerd.

Gordijnen zijn heel decoratief, maar worden ook gekozen uit praktische overweging. Demping van geluid, gordijnen hebben een positief effect op de akostiek. Gordijnstoffen geven privacy, een heerlijk knusse winteravond met de gordijnen dicht wordt altijd als behaaglijk ervaren.
Bijzonder zijn de gordijnstoffen die bijvoorbeeld helemaal kunnen verduisteren. Verduisterende gordijnen zijn een geweldige oplossing als u graag een volledig donkere slaapkamer wenst. Een prima oplossing bij nachtdiensten waarbij overdag wordt geslapen. Maar ook op kinderkamers zodat de kinderen zomer's niet bij het eerste ochtendgloren klaar wakker zijn. Verduisterende gordijnstoffen zijn in Uni uitvoeringen in meer dan genoeg kleurvariaties. Verduisterende gordijnen zijn ook verkrijgbaar in patroonstoffen. Onze verduisterende gordijnstoffen zijn altijd zeer soepel vallende stoffen.

Een gordijnstof is eigenlijk een halffabrikaat. Het is pas een mooi gordijn als de gordijnstoffen deskundig worden geconfectioneerd. Ook dat is werk voor vakmensen.
Huitema Woninginrichters laat alle gordijnstoffen altijd op profesionele gordijnatelier's in Joure en Leeuwarden tot mooi gemaakte gordijnen verwerken.
Of het nu gaat om gordijnen met een enkele plooi, dubbele plooi of triplooi. Maar ook vouwgordijnen en paneelgordijnen en draperien worden met zorg en vakmanschap voor u gemaakt
Wij zorgen dat uw gordijnen door ons gratis worden gemeten en worden opgehangen.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu