Hét adres voor cementgebonden industriële gietvloeren in Drachten

De vloertrend van dit moment? Dat is de betonvloer look. De strakke industriële vloer is helemaal hot. Dus hebt u verhuisplannen? Of gaat u verbouwen? Kom dan naar Huitema. Wij zijn de specialist in cementgebonden industriële gietvloeren in Drachten. U vindt bij ons de meest hartverwarmende collectie betonlook gietvloeren van de regio. Loop gewoon bij ons binnen en kijk op uw gemak rond. Of komt u liever op afspraak langs? Dan maken we graag alle tijd voor u.

Trendy look voor elke interieursmaak

Huitema legt uw nieuwe beton- of betonlook vloer in talloze kleuren. Als materiaalsoort voor onze industriële vloeren gebruiken we cementgebonden beton. Dit is een variant van de klassieke betonnen ‘oervloer’. Maar dan comfortabeler, flexibeler en geschikt voor vloerverwarming. De cementgebonden industriële vloer is momenteel zeer populair. Bekijkt u bijvoorbeeld de schitterende mogelijkheden van Arturo cementgebonden gietvloeren.

Geschikt voor:

✓ woonruimtes    ✓ kantoorruimtes    ✓ winkels  ✓ bedrijfspanden

Superstrak vakwerk voor uw betonvloer look

Een gietvloer leggen vraagt om vakwerk. Daar kunnen we kort over zijn. Een verkeerd gelegde betonlook vloer is niet alleen jammer om naar te kijken. Ook kunnen er scheuren, naden en andere problemen optreden. Al helemaal in combinatie met vloerverwarming. Vertrouw daarom op de professionals. Huitema is hét adres voor cementgebonden industriële gietvloeren in Drachten. Onze ervaren vloerenleggers zorgen in uw huis voor een strak industrieel eindresultaat. Ze nemen u al het werk uit handen. En ze werken uiterst netjes en correct.

Een gietvloer en vloerverwarming gaan perfect samen!

error: Content is protected !!