Duo rolgordijnen - huitemadrachten

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Duo rolgordijnen

Ramen > Raamdecoratie

Strak en stijlvol
Het duo rolgordijn is een bijzonder product. Het bestaat uit twee stoflagen die ten opzichte van elkaar kunnen bewegen.
Kies jouw lichtinval
Het duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen. De stof van het duo rolgordijn bestaat uit horizontale transparante en niet-transparante banen. Je bepaalt zelf jouw lichtinval in huis door de stoflagen zo te bewegen dat de niet-transparante banen elkaar gedeeltelijk of volledig overlappen.
Bij Huitema woninginrichters vindt u altijd het duorolgordijn dat bij u en uw interieur past. In onze winkel in Drachten vindt u een zeer ruime keuze in duorolgordijnen.
Vraag vrijblijvend offerte

Luxe wevingen
Alleen de meest luxe stoffen en de mooiste kleuren zijn opgenomen in de collectie. De stoffen hebben verschillende wevingen. Van heel grof tot fijn. Optionele stijlvolle afwerking Het optionele, luxe RVS design cassette met de bijbehorende RVS kettinghanger geven het duo rolgordijn een stijlvolle afwerking

De duorolgordijn collecties van Huitema Woninginrichters uit Drachten zijn ingedeeld in verschillende kleurgroepen om het kiezen uit de vele mogelijkheden eenvoudiger te maken.
Duorolgordijnen in wit oplopend tot off- white
Duorolgordijnen in crème oplopend tot naturel
Duorolgordijnen in beige oplopend tot bruin
Duorolgordijnen in in grijstonen oplopend tot zwart

Luxe wevingen
Alleen de meest luxe stoffen en de mooiste kleuren zijn opgenomen in de collectie. De stoffen hebben verschillende wevingen. Van heel grof tot fijn. Optionele stijlvolle afwerking Het optionele, luxe RVS design cassette met de bijbehorende RVS kettinghanger geven het duo rolgordijn een stijlvolle afwerking.
Nieuw! XL en XXL banen
Nieuw in de collectie duo rolgordijnen zijn de stoffen met brede banen van maar liefst 25 cm en 40 cm. Deze bijzonder brede banen geven het interieur een imposante uitstraling!
NIEUW! Verduisterend
Ook verduisterende duo rolgordijnen in  diverse kleurvarianten vindt u in onze winkel in Drachten. U kunt altijd de kleur vinden om uw slaapkamer of kinderkamer de juiste sfeer mee te geven.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu